Waarom Verkoopstyling?

Gaat u binnenkort uw huis verkopen en wilt u dat dit snel gebeurt met een zo hoog mogelijke opbrengst? Dan is een advies van HuisRestyling voor u dť oplossing. Met ons verkoopadvies haalt u maximaal rendement!

In de eerste maand waarin uw huis te koop staat is de kans op verkoop het grootst. De eerste indruk van een potentiŽle koper is het meest bepalend of er snel een bod wordt gedaan. Een goede verkoopstyling is gericht op een perfecte presentatie van uw huis. Hierdoor zal uw huis sneller verkocht worden tegen een zo hoog mogelijke prijs.

90 procent van de potentiŽle kopers kan de ruimtelijke kwaliteiten van uw huis niet of nauwelijks beoordelen door de persoonlijke eigenschappen van uw interieur. Daarnaast is de eerste indruk doorslaggevend of uw huis wel of niet wordt aangekocht. Het is dus essentieel dat door middel van verkoopstyling het interieur zo wordt aangepast dat mogelijke kopers zich er direct thuis voelen.

De verkoopstyliste van HuisRestyling geeft u een advies op maat waarbij u met (aanwezige) interieurmiddelen en eenvoudige aanpassingen uw huis zo kan herinrichten dat de positieve eigenschappen van uw huis het eerst zichtbaar zijn. Daarnaast krijgt u advies over welke technieken u verder kunt toepassen om de kans op een snelle verkoop zo groot mogelijk te maken.

Wilt u meer informatie over onze verkoopstyling en over de tarieven, stuur dan een e-mail naar: de verkoopstyliste. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? klik HIER